Sandhamnsgatan 75 E

Sandhamnsgatan 75 E

Slutpris

10 275 000 kr


Gärdet— Stockholm

Sandhamnsgatan 75 E


Slutpris
10 275 000 kr

Gärdet— Stockholm

Unik trea med ett oslagbart läge och 50 kvm privat takterass i 79&Park

Varmt välkommen till denna drömlägenhet med 50 kvm privat takterrass samt en balkong i ett av Stockholms finaste projekt, 79&Park - en byggnad med prisbelönt arkitektur ritat av Bjarke Ingels Group.

Lägenhetens 83 kvadratmeter är fördelade på vardagsrum med stor balkong, 2 sovrum, ett badrum, öppet kök, samt takterrass. Från hallen välkomnas man av ett ljust och härligt vardagsrum med en fantastisk takhöjd om ca 5 meter, och en anslutande balkong där det bjuds på morgon och förmiddagssol. Det ljusa köket öppnar upp mot takterrassens utekök genom ett skjutbart glas-parti. Den stora privata takterrassen består av fyra sociala delar, med fri utsikt över hela Gärdesfältet och sol från morgon till kväll året runt.

Lägenheten har ett bra läge i huset med fönster i tre väderstreck (öst, syd och väst), med väl tilltagen takhöjd, ljusinsläpp genom enorma panoramafönster och fin fri utsikt. Utrustningen är smakfull med bra materialval och detaljer som andas design och kvalitet. Genomgående ekparkett med golvvärme, italienskt kök med bänkskiva i elegant kalksten, ett badrum, solida innerdörrar i ek och fullt utrustad maskinpark från Miele.

- Stor privat takterrass med fri utsikt över Gärdet och Stockholms takåsar
- Attraktiv planlösning
- Genomgående med fönster och utsikt i tre väderstreck
- Mycket bra förvaring
- Bostadsrättsförening som äger marken
- Garageplatser samt laddstolpar i huset, separat kö
- Vattenburen golvvärme
- Full maskinell utrustning i kök och tvättmaskin/tumlare, alla maskiner är från Miele.
- Säkerhetsdörr
- Balkong med morgonsol
- Gemensam innergård
- Värt att nämna är att du som medlem i föreningen har tillgång till ytterligare 3 gemensamma takterrasser

På Gärdesfältet utanför porten finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad och jogging stråk. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel, basket och beachvolleyboll. Kampementsbadet som är en populär samlingsplats för alla generationer ligger ett stenkast från bostaden. Utegym finns på Gärdets gröna fält intill Kampementsbadet. Vintertid finns möjlighet till längdskidåkning i anordnade spår samt pulkaåkning på fältet.
Närhet till flera matbutiker samt restauranger, bl.a. populära Eatery och Gärdets egna bistro Funkalistic.
I Frihamnen finns mycket att upptäcka, bl.a. Stockholm Brewing Co med tillverkning av eget öl, Banankompaniet och PDL center. Frihamnen växer och inom kort kommer det att bebyggas med modernt stadsområde med innerstads karaktär där kajerna blir promenadstråk med butiker och restauranger.

79&Park, beläget vid Gärdet i Stockholm, är ett unikt bostadsprojekt som kombinerar modern arkitektur med grönskande miljöer. Projektet är designat av BIG (Bjarke Ingels Group) och utvecklat av Oscar Properties. Byggnaden består av en rad "pixlar", som formar terrasserade taklandskap och individuella bostadsenheter. Detta pixelkoncept ger byggnaden en dynamisk och naturlig integration med den omgivande parken​​.
Arkitekturen är utformad för att maximera ljusinsläpp och skapa en harmonisk miljö för både boende och växtlighet.

Välkommen på visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
6 406 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-06-02

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sandhamnsgatan såldes av oss 2024-06-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sandhamnsgatan.

Boka värdering

Niclas Fernelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.