Adlerbethsgatan 15, 2 tr

Adlerbethsgatan 15, 2 tr

Slutpris

3 220 000 kr


Kungsholmen - Fredhäll— Stockholm

Adlerbethsgatan 15, 2 tr


Slutpris
3 220 000 kr

Kungsholmen - Fredhäll— Stockholm

Renoverad 2:a på populära Adlerbethsgatan!

Acceptpris anges vid förfrågan. Elegant, ljus och noggrant renoverad 2:a med stora fina fönsterpartier - denna bostad är en riktig Fredhälls pärla. Exemplarisk planlösning med generös takhöjd, nymålade väggar och nylagt trägolv. Nyrenoverat kök i tidlös stil och fullgod maskinell utrustning (diskmasken bl.a.). Alla snickerier och golv är nyligen målade och behandlade med ekologiska färger. Tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och matbord som mediamöblemang. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och anslutande inbyggda garderober. Här finns möjlighet att tillföra mer förvaringslösningar enligt eget tycke.

Anrik och stor bostadsrättsförening med stark ekonomi (skuldsättning om knappa 4000 kr/ kvm) och flertalet tillgångar för de boende.

Bostaden är belägen intill Fredhällsparken och Tora Dahls park med endast några minuters promenad till både T-bana och de omtalade Fredhällsklipporna. I området finns flertal mysiga caféer och kvarterskrogar som Solstugan och café Russin som många känner till. Närhet även till Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet.


Boarea
34 kvm
Avgift
1 939 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-07

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Adlerbethsgatan såldes av oss 2023-08-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Adlerbethsgatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.