Alströmergatan 25, 7tr.

Alströmergatan 25, 7tr.


Kungsholmen— Stockholm

Alströmergatan 25, 7tr.



Kungsholmen— Stockholm

Renoverat toppläge med balkong mot södersolen

- Högst upp i huset (7tr. med hiss)
- Renoverat med öppen planlösning
- Supersoligt läge & utsikt över takåsarna
- Låg månadsavgift
- Garage i huset
- Föreningen äger marken (ej tomträtt)
- Intäkter från flertalet uthyrda lokaler ger bra ekonomi
- Centralt läge nära Västermalmsgallerian och citypulsen
- Lugnt läge mot innergård

Högst upp i huset, på 7:e våningen ligger denna fina nyrenoverade 2:a med öppen planlösning, trivsam vindskaraktär och med den lilla balkongen i soligt söderläge. Här bor du i en stabil och välskött HSB-förening med flertalet inkomstbringande lokaler samt stort garage i huset med prisvärda p-platser (även laddplatser). Själva lägenheten ligger högt och mycket ljust med utsikt över omgivande hustak med fönstren belägna mot söder och väster. Planlösningen har i samband med renoveringen öppnats upp på ett trivsamt sätt mellan kök och vardagsrum vilket bidragit till att göra den redan mycket ljusa lägenheten ännu ljusare och luftigare. Badrummet är renoverat i samband med stambytet 2013/2014 och är bl.a. utrustat med badkar under ett litet takfönster samt golvvärme. Sovrummet är generöst rymligt och erbjuder gott om plats för dubbelsängen samt de fyra garderoberna bakom skjutdörrar. I samtliga rum ligger ljust pigmenterade trägolv med undantag för hallen där man lagt ett ljust stengolv. På den gemensamma innergården finns pergola med utemöbler och grillplats samt föreningens egen boulebana. Även värt att nämna är att bostadsrättsföreningen äger marken (d.v.s. ingen tomträtt). Välkommen på visningen av en generös tvåa som inte bör någon besviken!


Boarea
61 kvm
Avgift
1 973 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-11-02

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Alströmergatan såldes av oss 2022-11-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Alströmergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.