Alströmergatan 18, 3 tr

Alströmergatan 18, 3 tr

Slutpris

5 225 000 kr


Kungsholmen/Fridhemsplan— Stockholm

Alströmergatan 18, 3 tr


Slutpris
5 225 000 kr

Kungsholmen/Fridhemsplan— Stockholm

Välplanerad 2:a med stor inglasad balkong - Renoverat badrum - Toppläge på Kungsholmen

Välplanerad 2:a med stor inglasad balkong - Renoverat badrum - Toppläge på Kungsholmen

Varmt välkomna till Alströmergatan 18, beläget i centralt läge mitt på Kungsholmen mittemellan Fridhemsplan och Kungsholms strand!

I högt läge på våning tre hittar ni denna välplanerade och rymliga tvåa. Här ligger rummen i fil mot gården, vilket ger ett trevligt ljusinsläpp och grönskande utsikt under de varmare månaderna. Stora sociala ytor och lättmöblerade rum, såsom kök med tilltagen matplats och ett rymligt vardagsrum med utgång mot den stora balkongen. Vid behov kan vardagsrummet enkelt delas av för att skapa ett extra rum, eller inredas med en arbetsplats för de som arbetar eller studerar hemifrån. Balkongen ligger i soligt läge och har gott om plats för möblemang. Här finns det dessutom inglasning, vilket skapar möjlighet att använda balkongen många fler månader på året. Vidare hittar ni köket som är fullt utrustat och har gott om förvaring bakom både över- och underskåp, stora arbetsytor samt utrymme för matplats passande 4-6 personer. Intill köket finns sovrummet som idag är möblerat med större säng, nattduksbord och en större garderob med skjutdörrar. Ni hittar mer förvaringsmöjligheter i garderoben i hallen och i den rymliga klädkammaren. Avslutningsvis hittar ni badrummet som är renoverat från stambytet med ljusa materialval. Här är det utrustat med vägghängd toalett, handfat med kommod, spegelskåp, dusch, handukstork samt tvättpelare.

Här på Alströmergatan bor du i mysigt område med bästa tänkbara läge, ett stenkast från både Fridhemsplan och Karlbergssjön. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi och många stora renoveringar är gjorda. Föreningen äger dessutom marken och har goda lokalintäkter samt garage.


Boarea
63.4 kvm
Avgift
4 744 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-06-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Alströmergatan såldes av oss 2024-06-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Alströmergatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.