Ängskärsgatan 4, 5 tr

Ängskärsgatan 4, 5 tr

Slutpris

3 450 000 kr


Östermalm/ Gärdet— Stockholm

Ängskärsgatan 4, 5 tr


Slutpris
3 450 000 kr

Östermalm/ Gärdet— Stockholm

Ljus 1:a med stor balkong i bästa sydväst! Högt upp i huset och med flexibelt tillträde!

Välkommen till ditt nya hem på Östermalm/Gärdet som bjuder på ett högt och soligt läge med närhet till både grönområden och stadspuls!

På luftiga kvadratmetrar finns alla kvalitéer du kan tänkas att behöva. Med högt i tak och stora fönsterpartier genomsyras lägenheten av ett vackert ljusinsläpp. Smakfulla detaljer som ekparkettgolv, kaklat badrum och ljusa väggar med balkong i bästa solläge sydväst.
Välkomnande hall med gott om plats för avhägning samt förvaring i platsbyggda garderober med originaldetaljer. Luftigt och ljust vardagsrum som är delvis öppet mot köket med anslutning till den stora balkongen i bästa solläge mot lugn innergård. Här kan ni njuta uppe bland trädtopparna av både frukost, lunch och middag med vänner samtidigt som den porlande fontänen vid Tessinparken ger ett lugn. Sovallkov med gott om plats för dubbelsäng. Modernt kök med släta skåpluckor i grå ton med förvaring i både över- och underskåp. Utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spishäll, ugn och mikro.

Mycket nära till kollektivtrafik med goda förbindelser via buss och tunnelbana som nås smidigt på bara någon minut från Värtavägen och Valhallavägen. Ett stenkast från Fältöversten som bjuder på ett brett utbud av shopping, restauranger och matbutiker.

Äkta förening som äger marken.
Föreningen har 43 bostadsrätter, 8 hyresrätter om totalt c:a 400 kvm (dold tillgång) samt 1 hyresrättslokal om 110 kvm (enligt årsredovisning 2020). Lån idag: 51,600 tkr. Total yta huset: 2775 kvm.
Amortering sker löpandes då föreningen säljer av hyresrätter med tid, vilket minskar lånen.

Föreningen erbjuder sina medlemmar faciliteter såsom gemensam takterrass med magisk utsikt över Stockholm, tvättstuga och cykelrum!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
36 kvm
Avgift
1 673 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-11-03

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ängskärsgatan såldes av oss 2022-11-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ängskärsgatan.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.