Årgångsgatan 1, 16 tr / Liljeholmskajen - Liljeholmen / Stockholm / Nyproduktion

2:a på våning 16 med fri utsikt och balkong i söderläge

Slutpris
5 350 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 831 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
16 av 23 (Hiss finns)
Såld
2016-08-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Årgångsgatan såldes av oss 2016-08-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Årgångsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen - Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

BUDGIVNING PÅGÅR Högsta bud 5 350 000 kr. Tvåa på våning 16 i ståtliga Kajen 5 med inglasad balkong i soligt söderläge. Ta chansen att förvärva denna högt belägna bostad och bo nyproducerat med vid och fri utsikt vid populära Liljeholmskajen. Smakfulla och stilrena inredningsval, se tillvalslista. Till lägenheten hör ett källarförråd. Området erbjuder ett härligt sjöstadsliv med restauranger, butiker, uteserveringar, bryggor och promenadstråk. Perfekt badrocksavstånd till ett dopp i Mälaren från badbryggan. Ypperliga kommunikationer i området med t-bana, buss, tvärbana och pendeltåg. Gångavstånd till Södermalms citypuls. Inflyttningsklar i februari 2017. För ytterligare information, välkommen att kontakta mäklaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration