Årgångsgatan 1 / Liljeholmskajen / Stockholm / Nyproduktion

BUDGIVNING PÅGÅR! Rymlig 2:a med balkong och sjöutsikt!

Slutpris
4 320 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
3 978 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (1/23tr) (Hiss finns)
Såld
2016-10-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Årgångsgatan såldes av oss 2016-10-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Årgångsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

HÖGSTA BUD: 4.320.000 KR. Nyproducerad tvårummare med luftig planlösning, utsikt mot Mälarens vatten och balkong i västerläge i JM:s spektakulära bygge Kajen 5 vid populära Liljeholmskajen. Inflyttningsklar 6 december 2016. Perfekt badrocksavstånd till ett dopp i Mälaren från badbryggan! Lägenheten har delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med sjöutsikt. Rymligt sovrum med gott om förvaring. Helkaklat badrum med tvättdel. Smakfulla och stilrena inredningsval, se tillvalslista. Bilder inifrån lägenheten finns. Till lägenheten hör ett källarförråd. Området Liljeholmskajen erbjuder ett härligt sjöstadsliv med restauranger, butiker, uteserveringar, bryggor och promenadstråk. Gångavstånd till Södermalms kultur och citypuls. I området finns flertalet fina lekplatser samt förskolor och grundskolor 1-6. En ny skola F-9 kommer att uppföras i Årstaberg. På ca 10 minuters gångavstånd har man all service man kan tänkas behöva vid Liljeholmens centrum och gallerian i form av vårdcentral, bank, matbutiker, shopping och nöjen. Kommunikationsmöjligheterna är många: området trafikeras av buss (bl.a. Liljeholmen-Årstaberg-Gullmarsplan), pendeltåg (Årstaberg), tvärbana (Årstaberg eller Årstadal) och tunnelbanans båda röda linjer (Liljeholmen). Med bil tar man sig smidigt ut på E4:an. För mer information, välkommen att kontakta mäklaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration