Artillerigatan 40B

Artillerigatan 40B

Slutpris

6 500 000 kr


Östermalm— Stockholm

Artillerigatan 40B


Slutpris
6 500 000 kr

Östermalm— Stockholm

Renoveringsobjekt i gårdshus intill Östermalmstorg

Möjlighet att skapa drömboende på attraktivt läge invid Östermalmstorg. Bostaden är lugnt belägen i gårdshus i representativ fastighet från 1891. Underbar takhöjd, bevarade sekelskiftesdetaljer såsom kakelugn, speglade dörrar, bröstningar och spröjsade fönster. Hela lägenheten är i behov av ytskiktsrenovering och här finns möjlighet att sätta sin egen prägel på boendet. Lägenhetens samtliga fönster i fil vetter mot bakre innergården där väldigt få passerar och sommartid ställs ut liten sittgrupp. Planlösningen består av stort vardagsrum med två fönster och kakelugn (behöver provtryckas och eventuellt tätas) Lägenhetens kök är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis med ugn. Sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i inbyggd klädkammare. Rymligt badrum med badkar.

Här bor ni på absolut bästa adress ett stenkast från Östermalmstorg med direkt närhet till ett brett utbud av butiker och välrenommerade restauranger. Även bekvämt promenadavstånd till såväl Stureplan som Nybroviken och grönområden på Djurgården. Välskött äkta förening som äger marken. Låga avgifter där även hushållsel ingår.


Boarea
65 kvm
Avgift
1 969 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-03-02

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Artillerigatan såldes av oss 2023-03-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Artillerigatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Niclas Fernelius

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.