Artillerigatan 89, 2 tr

Artillerigatan 89, 2 tr

Slutpris

4 525 000 kr


Gärdet / Östermalm— Stockholm

Artillerigatan 89, 2 tr


Slutpris
4 525 000 kr

Gärdet / Östermalm— Stockholm

Underbar rymd med fantastiskt ljusinsläpp - Balkong i öst - Stilrent renoverad

Välkommen till denna magiska lägenhet som bjuder på en underbar rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Här bor du på 41 ytterst väldisponerade kvadratmeter med generösa sällskapsytor och balkong i soligt östläge. Köket är stilrent renoverat med grå skåpinredning som når full takhöjd samt ett svartspröjsat väggfönster som ger lägenheten en unik karaktär. Lägenhetens fokus ligger på de sociala och öppna ytorna i vardagsrummet som ger utrymme för såväl sällskapsdel, större middagsbord och övrig möblering. Härifrån når du också det mysiga sovrummet som stängs till med dubbla skjutdörrar samt med fördel möbleras med 140-160 cm säng. I hallen finner du mycket bra förvaring i två platsbyggda garderober och badrummet är inrett i sobra materialval och utrustat med badkar. Genomgående är lägenheten i mycket gott skick, har en generös takhöjd på cirka 2,7 meter, bevarade originalgolv i vacker fiskbensparkett samt en fantastisk naturstensklinker i hallen. Lägenheten ska absolut upplevas på plats.

I föreningen finns bonusar som en stor grönskande innergård samt en underbar takterrass som om sommaren möbleras med utemöbler och grill.

På Artillerigatan 89 bor du med ett idylliskt läge omgiven av grönska och ett stenkast från City. I direkt närhet till bostaden finns flertalet omtyckta matställen så som Naruto sushi, Nyborgatan 38 samt Trattoria Montanari. Fältöversten ligger ett kvarter bort med sitt trevliga utbud av närservice i form av apotek, systembolag, matbutiker och övrig shopping. Runt hörnet från bostaden finns också Hemköp och Coop. Grönskande Tessinparken når du med en kort promenad och varför inte avnjuta en våffla på Café Tessinen eller ta en AW på Paraden? Vill du motionera finns hela Ladugårdsgärdet till ditt förfogande samt att du har promenadavstånd till både tennis-och padelhall. Gärdets grönområden och närheten till Djurgården är idealiskt för promenader eller löpträning och inom gångavstånd finns bl.a. SATS Stadion och utomhusbadet Kampementsbadet. Fältet är en populär plats för olika idrotter med beachvolleybollbanor, fotbollsplaner samt längdskidåkning på vintern när vädret tillåter. På Lidingövägen finns Kungliga Tennishallen med både tennis och squash. Kommunikationerna är fantastiska med tunnelbanestationerna Karlaplan och Stadion som finns på kort promenadavstånd samt flertalet bussar som bland annat buss 1 och 4 som stannar strax utanför huset. Med cykel når du Östermalmstorg, Stureplan och övriga City på cirka 7 minuter.


Boarea
41 kvm
Avgift
1 743 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Artillerigatan såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Artillerigatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.