Bergsgatan 7B, 4 tr / Kungsholmen / Stockholm

Renoveringschans - ljus sekelskiftesfyra med balkong i söderläge!

Slutpris
13 700 000 kr
Boarea
134 kvm
Avgift
5 173 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergsgatan såldes av oss 2017-02-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna ljusa sekelskiftesfyra (möjlig 5:a!) med stor potential! Lägenheten behöver genomgå en renovering i samtliga rum och flera möjliga alternativ på planlösning finns för att skapa just ert drömboende. Flertalet tidstypiska detaljer finns bevarade så som vackra stuckaturer, takrosetter, bröstpanel, kakelugn och djupa och stora fönster med nischer och fina trägolv. Planlösningen disponeras genom en rymlig och välkomnande hall som navigerar er vidare till lägenhetens övriga rum. Vardagsrummet har en otrolig rymd och salongskänsla med stuckaturer och öppen spis. I köket ryms matgrupp och vidare finns tre stora och ordentliga sovrum, där ett av dom har en fin kakelugn och ett annat utgång till den underbara balkongen i soligt söderläge.

Här bor du på bästa läge intill Kungsholmstorg med flertalet populära restauranger, caféer och butiker i närheten. En kort promenad bort finns Norr Mälarstrands mysiga promenadstråk och några minuter åt andra hållet når ni Stockholms city med ytterligare nöjesutbud.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration