Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Bergsgatan 7B, 4 tr

Renoveringschans - ljus sekelskiftesfyra med balkong i söderläge!

Varmt välkomna till denna ljusa sekelskiftesfyra (möjlig 5:a!) med stor potential! Lägenheten behöver genomgå en renovering i samtliga rum och flera möjliga alternativ på planlösning finns för att skapa just ert drömboende. Flertalet tidstypiska detaljer finns bevarade så som vackra stuckaturer, takrosetter, bröstpanel, kakelugn och djupa och stora fönster med nischer och fina trägolv. Planlösningen disponeras genom en rymlig och välkomnande hall som navigerar er vidare till lägenhetens övriga rum. Vardagsrummet har en otrolig rymd och salongskänsla med stuckaturer och öppen spis. I köket ryms matgrupp och vidare finns tre stora och ordentliga sovrum, där ett av dom har en fin kakelugn och ett annat utgång till den underbara balkongen i soligt söderläge.

Här bor du på bästa läge intill Kungsholmstorg med flertalet populära restauranger, caféer och butiker i närheten. En kort promenad bort finns Norr Mälarstrands mysiga promenadstråk och några minuter åt andra hållet når ni Stockholms city med ytterligare nöjesutbud.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen
Bergsgatan 7B, 4 tr
Slutpris: 13 700 000 kr
Boarea: 134 kvm
Avgift: 5 173 kr/mån
Rum: 4 rum
Våning: 4 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Bergsgatan