Birger Jarlsgatan 113 D, 4tr

Birger Jarlsgatan 113 D, 4tr

Slutpris

5 290 000 kr


Vasastan— Stockholm

Birger Jarlsgatan 113 D, 4tr


Slutpris
5 290 000 kr

Vasastan— Stockholm

Vacker sekelskiftestvåa högst upp med stor balkong i söderläge!

ACCEPTERAT PRIS!
Varmt välkomna till denna ljusa sekelskiftestvåa med rymlig balkong i söderläge!

Här bor ni bekvämt med generösa sociala ytor och rikligt med ljusinsläpp ifrån generösa fönsterpartier. Bostaden har många eftertraktade attribut såsom genomgående originalgolv, över 3m i takhöjd, takrosett och elkablarna infrästa i väggarna. Hallen är ljus och välkomnande. Det fullskaliga köket erbjuder goda arbetsytor och mycket förvaring i flertalet vitlackerade över- samt underskåp. Här finns gott om utrymme för en bra matplats med fint ljusinsläpp ifrån ett stort fönsterparti. Vardagsrummet är socialt planerat med gott om utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel, bokhylla eller annan trivselmöblemang. I sovrummet får det enkelt plats med en dubbelsäng och här har ni god förvaring via en garderobsvägg med full takhöjd. Bakom vackra dubbeldörrar så finner ni bostadens rymliga balkong med utsikt över himmel och takåsar. Här finns yta avsedd för utemöbler samt planteringar och ni får även grilla på balkongen. Bostadens badrum är fräscht och har golvvärme. Till bostaden hör två vindsförråd, båda är rymliga och har snedtak.

Brf Trivselhem Nr 102 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och registrerades 1985 samt förvärvade fastigheten 1986. Föreningen upplåter sammanlagt 31st lägenheter med bostadsrätt samt 1st lokal med hyresrätt. I föreningen finns även tillgång till garage med 16st garageplatser från ca 1.000kr/månad. Föreningen har kvar vinden som en dold tillgång. I dagsläget finns inga planer på att sälja av vinden, men om det skulle ske så skulle det öppna upp för möjligheten att bygga en etagevåning.

Bostaden är belägen i den populära delen Sibirien i Vasastan med närhet till både stadspuls och naturliv. I kvarteret finns flertalet restauranger, caféer och pubar och längs Odengatan finns ytterligare utbud av service, butiker och shopping. Du tar dig även enkelt till Östermalm såväl Fridhemsplan eller till city med sitt gedigna utbud av shopping och nöjesliv. Omgivningarna erbjuder flertalet träningsanläggningar och här finns även trevliga grönområden såsom Hagaparken, Vanadislunden och Observatorielunden. Goda kommunikationer i form av buss 53 runt hörnet, fler busslinjer finner ni längst Odengatan och vid Tekniska högskolan. Även T-bana finns inom kort promenadavstånd (Tekniska högskolan, Odenplan eller Rådmansgatan) samt Roslagsbanan.

Välkomna på visning!


Boarea
57 kvm
Avgift
2 304 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4
Såld
2020-04-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.