Birger Jarlsgatan 106 A

Birger Jarlsgatan 106 A

Slutpris

14 500 000 kr


Östermalm— Stockholm

Birger Jarlsgatan 106 A


Slutpris
14 500 000 kr

Östermalm— Stockholm

Representativ våning med stor balkong och vacker kakelugn!

Välkomna till en fantastisk och representativ våning på Birger Jarlsgatan!
Här bor du med en slående rymd och härlig känsla av bevarat sekelskifte. Bostaden erbjuder fyra rum och kök om 133 kvm med genomgående planlösning, på tredje våningen i fastighet byggd 1903. Genomgående lägenhet med fönster och balkong i två väderstreck. Stora och vackra pardörrar av säkerhetstyp öppnar upp mot den öppna hallen med gott om plats för både förvaring och gäster. Härifrån nås två stora rum i fil, vardagsrummet har tre stora fönster samt en välbevarad fungerande kakelugn. Matsalen ligger i fil med skjutdörrar mot vardagsrummet. Från biblioteket/sovrummet nås den stora härliga balkongen som ligger högt och luftigt. Lägenheten är välbevarad med fina ekparkettgolv lagda i fiskbensmönster med omkringliggande fris. Tidsenliga detaljer så som vackra spegeldörrar, höga socklar, en generös takhöjd samt fina stuckaturer ger charm till hela våningen. Två till tre sovrum med fönster mot återvändsgata. Kök i grått med full maskinell utrustning samt fönster mot innergården.

Stabil förening och mycket låg avgift där även hushållsel, bredband och basutbud TV ingår.
Föreningens medlemmar har tillgång till två parkeringsplatser utanför fastigheten.

Här bor du med ett fantastiskt läge i direkt anslutning till trevliga promenadstråk samt ett flertal restauranger och caféer.

Välkommen på visning!


Boarea
133 kvm
Avgift
4 014 kr/mån
Rum
4 rum
Såld
2021-09-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Birger Jarlsgatan såldes av oss 2021-09-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Birger Jarlsgatan.

Boka värdering

Niclas Fernelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.