Birger Sjöbergs Väg 3, 5tr

Birger Sjöbergs Väg 3, 5tr

Slutpris

7 425 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Birger Sjöbergs Väg 3, 5tr


Slutpris
7 425 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Hörnlägenhet med högt läge - Underbara ljusinsläpp - Stor balkong mot grönska

Välkommen att flytta in i ett underbart boende som bjuder på ett högt hörnläge med fantastiskt ljusinsläpp. Här bor du med ett insynsskyddat läge och grönska precis utanför fönstren samt har en stor balkong mot föreningens lugna innergård. Balkongen har ett soligt östläge med utsikt mot trädkronorna. Du finner stora fönsterpartier i två väderstreck och ytterst väldisponerade 74 kvm. Vackra vitbetsade furugolv finns bevarade och den generösa takhöjden tillsammans med det enastående ljusinsläppet bidrar med en härlig rymd. Båda sovrummen är väl tilltagna och i det större sovrummet finner du mycket bra och platsbyggd förvaring. Även i hallen finns utrymme för extra möblering. Köket är rymligt med vit skåpinredning och gott om plats för middagsbord. I det stora vardagsrummet har du utrymme för såväl sällskapsdel samt ett större matbord. Badrummet är stilrent renoverat och är utrustat med takdusch samt tvättmaskin för en enklare vardag. Lägenheten ska absolut upplevas på plats.

På Birger Sjöbergs Väg 3 flyttar du in i en välskött fastighet och förening med god ekonomi. Huset ligger beläget mitt i grönskande och barnvänliga Fredhäll med badklipporna precis utanför dörren. Här är det bara att gå rakt över gatan för att ta trapporna ner till badet. Området är mest känt för sina vackra klippor dit stockholmare vallfärdar sommartid. Populära Solstugan som bjuder på en vidsträckt utsikt över Mälaren från sin uteterrass ligger precis intill. I närområdet ligger flertalet mysiga fik och restauranger och tycker du om att motionera kan du påbörja din promenad eller löptur så snart du går utanför porten. Motionsspåren tar dig cirka 1 mil runt Kungsholmen längs med strandpromenaden. Här kan du ta stärkande joggingturer och avrunda med ett dopp vid Fredhälls badbryggor. Nere vid badklipporna finns Fredhälls badklubb med bastu och vinterbad. Du bor du bara minuter från Kristinebergs tunnelbanestation samt buss 59 och 61 som tar dig snabbt till Fridhemsplan och City. Nere vid Fredhällsparken finns plaskdamm, lekplats för de små samt minigolf-bar.


Boarea
74 kvm
Avgift
3 947 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-03-17

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Birger Sjöbergs Väg såldes av oss 2023-03-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Birger Sjöbergs Väg.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.