Bondegatan 16 A, 2 tr

Bondegatan 16 A, 2 tr

Slutpris

6 550 000 kr


Södermalm / Nytorget / SoFo— Stockholm

Bondegatan 16 A, 2 tr


Slutpris
6 550 000 kr

Södermalm / Nytorget / SoFo— Stockholm

Sekelskiftespärla med bevarade originaldetaljer, balkong och helt rätt läge i SoFo

Välkommen till denna drömpärla mitt i SoFo, med oändligt urval av mysiga uteställen, trevliga caféer och barer, trendiga butiker och bra Second Hand shopping! I kvarteren mellan Nytorget och Götgatan, två trappor upp med genomgående planlösning, hittar du denna charmiga bostad. Med vackra sekelskiftesdetaljer och härliga skatter från äldre byggår, så som de slipade trätiljorna, bröstpanel och takrosetter inges en tidstypisk karaktär för ett hemtrevligt boende.

Direkt när du kliver in i lägenheten möts du av en inbjudande känsla. Här är det högt i tak och omsorgsfullt renoverat. De äldre platsbyggda garderoberna i hallen har uppdaterats i samma färg som väggarna samt prytts med kromade handtag med lindat läder. Innanför dörren finns gott om plats för avhängning och mängder av skor. I mitten av hallen hittas en del som avskärmats för arbetsplats och skrivbord. Ovan denna hittas platsbyggd förvaring upp i tak, likväl som över badrummet. De vackra trätiljorna som återfinns i samtliga rum skapar en ombonad känsla i lägenheten.

Köket med den trevliga balkongen med soligt läge nås in till höger. Här har man uppdaterat ytskikt och kyl/frys för att få till en härlig bistorkänsla i rummet. Förvaring och diskmaskin hittas under den stabila arbetsbänken. De öppna hyllorna skapar rymd och skafferi hittas bakom en trevliga trädörr i det ena hörnet. Genom dubbeldörrar i glas når man den trevliga balkongen som blir till ett extra rum på sommartid. Här kan du med fördel ta ett trevligt glas efter arbetsdagen och mingla genom matlagningen innan ni flyttar er över till vardagsrummet för middag med plats för flera gäster. Det är också den perfekta platsen för en härlig kopp kaffe eller en bra bok. Kanske även en plats för odling för dig med gröna fingrar?

Det rofyllda sovrummet är även det beläget mot gården. Här finns plats för stor säng och rejält med förvaring. Platsbyggd garderob med skjutdörrar som når upp till tak rymmer allt du önskar.

Badrummet som nås via den inre hallen renoverades i samband med stambyte under 2017 och är otroligt fräscht och trevligt. Här ryms kommod, väggskåp och tvättmaskin med toalettstol och duschhörna med vikdörrar i glas. Detaljerna i krom passar väl till de stilrena materialvalen.

Vardagsrummet ligger på andra sidan den inre hallen och blir bostadens hjärta! Rummet öppnar upp sig mot två stora vackra fönster. Den kvadratiska utformningen gör rummet enkelt att möblera och ger utrymme för både soffhörna och stort matbord med plats för många gäster. Tänk att få sjunka ner i soffan här efter en härlig lördag strosandes runt Nytorget eller kanske längs Monteliusvägen uppe på Mariaberget? 10/10.

Allt som allt en otroligt trevlig bostad med genomgående otroligt fint skick! Missa inte denna chans - varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!


Boarea
57 kvm
Avgift
2 790 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Bondegatan såldes av oss 2024-04-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bondegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.