Brännkyrkagatan 46, 2tr / Södermalm / Stockholm

Stilren och ytsmart 1:a i toppläge på Södermalm!

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
29 kvm
Avgift
1 846 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brännkyrkagatan såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Brännkyrkagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stilren och ytsmart 1:a i toppläge på Södermalm! Bostaden har vackra tidtypiska egenskaper som stora fönster med spanjoletthandtag och vackra plankgolv. Vardagsrummet är ljust och luftigt och har gott om plats för såväl större soffgrupp som matplats för 4. Genom att öppna det genomtänkta sängskåpet och fälla ned sängen kan man förvandla rummet från det sociala till det mer rofyllda. Här finns också utmärkt förvaring i väggarderoben som elegant löper vidare från sängskåpet. Köket som ligger i direkt anslutning till entrén har förvaring bakom vita snygga fronter och har all maskinell utrustning man behöver. Härifrån kommer man in i det helkaklade fräscha badrummet som har dusch. Det fina golvet, arbetsbänken i köket och bänken i badrummet är alla färgharmonierade vilket ger lägenheten en skön lugn och elegant känsla.

Här bor du i hjärtat av Södermalm med allt du kan önska dig inom behagligt gångavstånd. Mariatorgets närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Några pärlor som inte får missas är Falafelbaren, Marie Levaue, Morfar Ginko och populära Folkbaren. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Uppe på toppen hittar du promenadstråk längs Monteliusvägen som bjuder på storslagen utsikt över Riddarfjärden. Inom en kort promenad når du Medborgarplatsen med saluhall och biograf samt Götgatsbacken med ett stort utbud av butiker. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje och ett flertal bussar.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration