Döbelnsgatan 93, 3 tr / Vasastan / Stockholm

Renoveringschans i Vasastan, Garage ingår i hyran!

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
1 193 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Döbelnsgatan såldes av oss 2019-09-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Döbelnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en väldisponerad tvåa i Vasastan där ni har chans att sätta er egen prägel på en fin grund! Ljust vardagsrum och sovrum med fint parkettgolv samt kök och badrum med behov av lite kärlek och uppfräschning.

Bostaden ligger i en välskött fastighet där föreningen har god ekonomi och erbjuder därmed låg avgift. Här finns garage i källaren och en stor grönskande innergård, perfekt för grillkvällar eller härliga dagar i solen. Fastigheten ligger högt upp på Döbelnsgatan med Vanadisparken runt hörnet och ett stort utbud av både restauranger, pubar och caféer i närkvarteret.

Varmt välkomna på visning till en bostad med stor potential!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vasastan

Vasastan har kommit att bli ett av Stockholms populäraste områden att bo i, här finns breda och pampiga paradgator blandat med små mysiga kvarter, mängder av vackra sekelskifteshus och trevliga restauranger. Många barnfamiljer väljer att bo här och Vasastan har kommit att bli den barnrikaste stadsdelen i Stockholm. Det är helt enkelt en underbar oas mitt i Stockholms innerstad att bo i.

Nöje

Listan på restauranger, caféer och pubar kan göras lång – här finns något för precis alla!

Rekreation

Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! I kvarteret finns också goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Är du sugen på en längre promenad kan du ta en runda i fantastiskt vackra Hagaparken - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Svårslagna kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje, pendeltåg med flera nergångar samt innerstadsbussar.

Familjeliv

I Vasastan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.