Eriksdalsgatan 34 / Södermalm / Skanstull / STOCKHOLM

Unika etagevåning om totalyta på ca 79,5 kvm!

Slutpris
5 400 000 kr
Boarea/biarea
58,5/21 kvm
Avgift
3 091 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2017-02-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eriksdalsgatan såldes av oss 2017-02-09. Se alla våra försäljningar i STOCKHOLM samt även på Eriksdalsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm / Skanstull är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Erikdalsgatan 34 finns nu inom en snar framtid chansen att förvärva denna unika etagevåning om totalyta på ca 79,5 kvm som ligger högst upp i huset med vidsträckt utsikt över Årstaviken från balkongen som nås genom vardagsrummet. Bostaden har även ett fräscht duschrum. Funktionellt kök med anslutning till matsalsdel som får ett fantastiskt ljusinsläpp av de stora tredelade fönstret. Från matsalen når du trappen som tar dig till sovrummet beläget på övervåningen där du får ett gediget ljusinsläpp från två takfönster. Gott om förvaring i form av klädkammare på övervåningen samt en stor platsbyggd garderob på nedervåningen.


Detta är en kommande försäljning, vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration