Eriksdalsgatan 26

Eriksdalsgatan 26

Slutpris

3 850 000 kr


Södermalm— Stockholm

Eriksdalsgatan 26


Slutpris
3 850 000 kr

Södermalm— Stockholm

Kvadratsmart tvåa med genomgående planlösning, renoverat badrum och balkong i söder

Letar du efter en bostad med väl avvägda kvadratmeter? Söker du ett ljust hem med genomgående planlösning och ett riktigt sovrum? Vill du också ha en lägenhet där badrum är nyrenoverat och köket stilsäkert format efter rummets utrymmen och nischer? Varmt välkommen till denna träffsäkra bostad på Eriksdalsgatan 26 och en funkislägenhet från 1936, ritad av en av våra mesta bostadsarkitekter Sven Wallander.

Direkt när du stiger in i bostaden möts du av ett välkomnande ljus och härlig atmosfär skapad av fönster i både norr och söder. Stig in genom säkerhetsdörren och häng av dig jackan, ställ av dig skorna och kliv vidare in i bostaden. Hallens närmsta rum är köket och detta kök är väl anpassat för den som gillar att laga mat. Förvaring göms bakom vita luckor och arbetsbänken är specialbyggd för att följa väggens former. Här finns gott om arbetsyta och även plats för bord och stol om så önskas. Utrymme för diskmaskin är förberett.

Bostadens nästa rum är det härliga sovrummet som idag är inrett med dubbelsäng. Nattduksbord och annat önskat möblemang får också plats. I detta lugna rum med stora fönster sover du gott. Likt garderoben i hallen finns även här en inbyggd sådan med plats för alla dina kläder och skor. Den vackra parketten i golv får heller inte missas.

Ta dig vidare genom den inre hallen, med utrymme för skrivbord och arbetsplats, tvärs igenom lägenheten till det fantastiskt trevliga vardagsrummet. En grönska utöver det vanliga tornar upp sig framför det vackra fönsterpartiet. Här har du fri utsikt mot Eriksdalslunden och vintertid, när löven faller, finns här även sjöglimt mot Årstaviken. Vardagsrummet är stort och rymligt med plats för både soffgrupp och matsalsbord, vilket gör det enkelt och trevligt att ha gäster på besök. Med den härligt soliga balkongen i syd får du dessutom som ett extra rum till rummet där du kan sitta med en kaffekopp eller god bok och njuta av sol och grönska.

Badrummet är nyrenoverat med vägghängd inredning. I taket har dimmer installerats och bakom spegel finns el framdragen. Renoveringen har gjorts på ett stilfullt vis med detaljer som matchar färgerna i kakel, klinker och fog. Här får du en bra start på dagen!

Sist men absolut inte minst tåls att tillägga att ägaren nyttjar ett stort källarförråd till bostaden. Vilket innebär att du har ännu mer förvaring än det som visas i lägenheten.

Missa inte chansen att kika på denna fantastiska lägenhet, med genomgående planlösning som gör att hela bostaden fylls av södersol på vintertid. Helt klart något utöver det vanliga i denna storleksklass. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!


Boarea
43.5 kvm
Avgift
2 686 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-10-04

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Eriksdalsgatan såldes av oss 2023-10-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Eriksdalsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.