Essinge Brogata 10, 3 tr

Essinge Brogata 10, 3 tr

Slutpris

6 300 000 kr


Kungsholmen - Lilla Essingen— Stockholm

Essinge Brogata 10, 3 tr


Slutpris
6 300 000 kr

Kungsholmen - Lilla Essingen— Stockholm

Stilren 3:a I Öppen & genomgående planlösning I Balkong i söderläge I Ljusinsläpp från två håll

Välkomna till en socialt planerad 3:a om 73 kvm med smakfulla materialval samt balkong i soligt sōderläge! Hela bostaden andas rymd och det generösa ljusinsläppet kommer från två väderstreck. Förvaringsmöjligheterna är exemplariska med flera inbyggda lösningar samt tillbyggda garderober som sväljer det mesta.

Vardagsrummet är såväl luftigt som lättmöblerat tack vare den öppna planlösningen. Här finns gott om utrymme för soffgrupp, mediamöblemang och stora matplats med plats för stora sällskap. Tidlöst renoverat kök med svarta skåpsluckor samt köksbänk och köksö i betong. Köket är utrustat med induktionshäll/ugn, fläkt, integrerad kyl/frys och diskmaskin.

Via speglade pardörrar kommer du in i ett tilltaget sovrum där golvet pryds av stilren fiskbensparkett och väggarna målade i en fin ljusblå nyans. Här ryms både en praktisk arbetshörna och dubbelsäng. Förutom inbyggda garderober i vardera hörn så återfinns även en rymlig garderobsvägg med speglade dörrar. Från sovrummet når ni ut till den mysiga balkongen i soligt söderläge.

Lägenhetens tredje rum kan användas som kontor, klädkammare eller barnrum/ gästrum och har gott om plats för både säng, skrivbord och tillbyggd garderobsvägg med skjutdörrar. Badrummet är helkaklat i vitt vilket ger en ljus och fräsch känsla och är utrustat med dusch, WC, handfat med tillhörande skåp och spegel samt ett ytterligare badrumsskåp.

Hallen har golvvärme och bra avhängningsmöjligheter. Välskött & ekonomiskt stabil Brf med de stora renoveringarna bakom sig.

Här bor du på ett attraktivt och lugnt läge med närhet till all tänkbar service, grönskande natur, trevliga promenadstråk samt med Lilla Essingens badbryggor runt hörnet. På lilla Essingen får man en härlig skärgårdskänsla trots att en befinner sig inom tullarna. Goda kommunikationer med buss 1, 56 och 91 (nattbuss) som enkelt tar dig till Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan.


Boarea
73 kvm
Avgift
3 953 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2022-02-18

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Essinge Brogata såldes av oss 2022-02-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Essinge Brogata.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.