Essingetorget 46 / Stora Essingen / Stockholm

Smakfullt renoverad med rymlig hörnbalkong högst upp i huset!

Slutpris
4 125 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 330 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Essingetorget såldes av oss 2019-12-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Essingetorget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stora Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp med generöst ljusinsläpp återfinns denna välplanerade 2,5:a, möjliga trea. Härlig rymd och smakfullt renoverad med sobra materialval. Öppen planlösning mellan fullt utrustat kvalitetskök och vardagsrum med utgång till balkong i soligt öster- och söderläge. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och stambytt helkaklat duschrum. Möjlighet kan finnas för bostadsrättsinnehavaren att förvärva del av ovanliggande råvind. Eftertraktat läge på natursköna Stora Essingen med direkt närhet till service och kommunikationer.

En bostad att trivas i - Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.