Fatburs Kvarngata 11, 4 tr

Fatburs Kvarngata 11, 4 tr

Slutpris

4 850 000 kr


Södermalm— Stockholm

Fatburs Kvarngata 11, 4 tr


Slutpris
4 850 000 kr

Södermalm— Stockholm

Stor potential - Möjlig 3:a - Högt upp med balkong mot park

Stor potential - Möjlig 3:a - Högt upp med balkong mot park

Denna lägenhet är fylld med karaktäristiska inslag från när byggnaden uppfördes. Men trots dess retro-stil är lägenheten väl underhållen och i bra skick, vilket gör den till ett fantastiskt blankt papper för en eventuell uppdatering.

När du öppnar dörren till denna 67kvm stora lägenhet möts du av en trevlig planlösning som omedelbart ger dig en känsla av frihet och möjligheter. Lägenheten har en stor och rymlig balkong utan insyn som är den perfekta platsen för svalkande sommarnätter eller avkopplande helger med en kopp kaffe. Det finns gott om förvaringsutrymme och en hatthylla som är praktisk för att förvara dina ytterkläder. Stora och ljusa fönster släpper rikligt med naturligt ljus in i lägenheten som ger en härlig atmosfär. Planlösningen gör det möjligt att enkelt skapa ett litet extra sovrum eller ett separat rum för att använda som kontor eller gästrum. Letar du efter möjligheter att utveckla dina kreativa talanger? Denna lägenhet kommer att ge dig exakt den chansen. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet där det bara är att flytta direkt in och börja att trivas, eller så kan det också vara en möjligheternas lägenhet där du kan utveckla den och ge den din egen personliga touch.

I Fastigheten finner du också en härligt stor gemensam terrass som man kan avnjuta och spendera dina varmare dagar och kvällar på.

Brf Brinckan-Lehusen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2008. Föreningen består av 317 st lägenheter med bostadsrätt och 19 st med hyresrätt (dold tillgång). Det finns även 11 verksamhetslokaler. Föreningen är stabil och har god ekonomi med låg belåning. Lån/kvm ligger på 3266:-/kvm. Föreningen har en kassa på nästan 10Mkr enligt årsredovisningen 2022, och har sedan 2010 amorterat 108Mkr på deras lån. Föreningen har många gemensamma faciliteter så som gym, bastu. festlokal, hobbyrum och en gymnastiksal.

Det här är en förening du kan känna dig trygg i!


Boarea
67 kvm
Avgift
4 575 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-06-19

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fatburs Kvarngata såldes av oss 2023-06-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fatburs Kvarngata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.