Fendergatan 6

Fendergatan 6

Slutpris

4 300 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Fendergatan 6


Slutpris
4 300 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Perfekt läge med vattnet just intill!

Denna ljusa och rymliga bostad är belägen på en av Stockholms mest eftertraktade adresser - Henriksdalskajen. Med ett söderöstläge och en stor balkong mitt i huset, har du en fantastisk utsikt över vattnet som ger en känsla av lugn och harmoni.

Den öppna planlösningen ger ett generöst intryck och skapar en social atmosfär där det finns gott om utrymme för umgänge med familj och vänner. Köket är modernt och stilrent med alla funktioner som behövs för att skapa en god middag. Sovrummet är stort och rymligt med höga fönster som ger in naturligt ljus på morgonen.

Bostaden är en del av en välskött fastighet som erbjuder flera gemensamma ytor, såsom en takterass med terrass och fantastisk utsikt över Södermalm. Här kan du koppla av och njuta av lugnet och utsikten tillsammans med vänner och grannar.

Läget på Henriksdalskajen är oslagbart med närhet till både stadsliv och skärgård. I området finns flera härliga restauranger och caféer som serverar mat och dryck från hela världen. För den båtintresserade finns det möjlighet att lägga till vid bryggan, och det finns också en båtförbindelse som tar dig till Södermalm och Luma.

Sammanfattningsvis är detta en bostad som passar den som söker en modern och ljus lägenhet med fantastisk utsikt och en härlig atmosfär, tillsammans med närhet till det bästa som Stockholm har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem på Henriksdalskajen!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 322 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2023-04-23

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Fendergatan såldes av oss 2023-04-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fendergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.