Fleminggatan 81, 6 tr

Fleminggatan 81, 6 tr

Slutpris

6 000 000 kr


Kungsholmen / Fridhemsplan— Stockholm

Fleminggatan 81, 6 tr


Slutpris
6 000 000 kr

Kungsholmen / Fridhemsplan— Stockholm

Ljuvlig 2,5:a med två stora balkonger och med utmärkt läge på Kungsholmen!

Varmt välkomna till en ljus och mycket väldisponerad lägenhet med två stora balkonger vid Fridhemsplan! Lägenheten ligger i en vacker och välskött fastighet uppförd 1899 och är nyligen renoverad och håller hög standard i ytskikt och materiell standard. Planlösningen är bra planerad med en välkomnande hall med anslutning till både gäst-wc och duschrum med tvättmaskin. Här finns också ett utrymme som kan användas antingen som klädkammare, arbetsplats eller barnrum som idag. Köket är smakfullt med en retrotouch och vardagsrummet ljus och rymligt med utgång till kungsbalkong med utsikt över Kungsholmens takåsar. Sovrummet är ljuvligt med bra förvaring i garderober och klädkammare och här når ni den andra balkongen mot gård och i soligt söderläge.

Här bor du med ett fantastiskt läge vid Fridhemsplan som erbjuder allt man kan tänkas behöva på kort avstånd. I Västermalmsgallerian finns ett stort utbud av butiker och service och gillar du nybakat bröd på morgonen ligger Fabrique utanför porten. Nära även till vackra promenadstråk längs med Karlbergskanalen samt Norr Mälarstrand.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
2 648 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-09-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.