Fleminggatan 49, 4tr

Fleminggatan 49, 4tr

Slutpris

4 400 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Fleminggatan 49, 4tr


Slutpris
4 400 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Lägenhet i toppskick - Fantastisk förvaring, diskmaskin &tvättmaskin. - Balkong & låg avgift

Underbar lägenhet som presenterar ytor i bästa skick med ett högt och insynsskyddat läge och stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp. Här finner du generösa sällskapsytor i vardagsrummet som ger plats för en större soffa , matbord och övrig möblering. Det stora spröjsade industrifönstret som delar av mot sovrummet ger lägenheten en unik karaktär och bidrar tillsammans med takhöjden och den spröjsade sovrumsdörren i glas till en fantastisk rymd. På golvet ligger en mörkbetsad fiskbensparkett i original som i delar av lägenheten matchats in med en mörkbetsad stavparkett. Det mysiga sovrummet har plats för 160 cm säng samt sängbord och härifrån når du även lägenhetens balkong. Köket som har vit skåpinredning med en helkaklad vägg i slaget vitt kakel är fullt utrustat med bonusar som diskmaskin och mikro i högskåp. I hallen och i anslutning till hallen finner du mycket bra förvaring i en inbyggd garderob samt två 3 fristående garderobsväggar. Badrummet som är inrett i sobra materialval har takdusch som skärmas av med vikväggar i glas och intill står en tvättmaskin för en enklare vardag. Lägenheten ska absolut upplevas på plats och känns större än sina 43 kvadratmeter.

På Fleminggatan 49 flyttar du in i en ytterst välskött förening med god ekonomi och mycket låg avgift

Det här boendet passar perfekt för dig som vill ha nära till city och kommunikationer. Med Fridhemsplan precis runt knuten finns allt du kan tänkas behöva med service, Kungsholmens bästa och billigaste matbutiker samt Västermalmsgallerian med shopping. Det finns ett mångfald av trevliga fik och välbesökta restauranger i närområdet med exempelvis Phil´s Burger och italienska La Nonna precis utanför porten. Du har även ett kort gångavstånd till Centralstationen samt Kungsgatan och stureplan. För dig som föredrar ett aktivt liv finns flertalet gym samt Kronobergsparken och vackra promenadstråk som du når med någon minuts promenad. Runt om Kungsholmen finns ca 1 mil vackra löparspår och på vägen passerar du grönskande Rålambshovsparken samt strandpromenaden i Hornsberg samt vackra Norr Mälarstrand. Kommunikationerna utanför Fleminggatan 49 är oslagbara med en mängd bussar som passerar utanför dörren samt tunnelbanans blå samt gröna linje som ligger 2 minuter bort.


Boarea
43 kvm
Avgift
1 371 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-05-03

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2023-05-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fleminggatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.