Fleminggatan 31, 2 tr

Fleminggatan 31, 2 tr

Slutpris

10 000 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Fleminggatan 31, 2 tr


Slutpris
10 000 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Balkong mot innergården - Otrolig rymd med tilltagen takhöjd - Välskött förening med god ekonomi

Magnifik sekelskifteslägenhet med en kombination av tidstypiska detaljer och moderna bekvämligheter. Med sina 3 rum och kök samt en balkong mot föreningens innergård är detta hem perfekt för den som söker en elegant och trivsam tillvaro.

När du kliver in i lägenheten välkomnas du av den imponerande takhöjden som ger en känsla av rymd och elegans. Det vackra brädgolvet bidrar till en genuin känsla och ger en tidlös charm åt varje rum. Den genomgående planlösningen och de stora fönsterpartierna låter naturligt ljus falla in i rummen och skapa en varm och inbjudande atmosfär. Det luftiga vardagsrummet med kakelugn har dubbla fönster och en vacker pardörr som leder vidare till ett sovrum som ligger i fil intill vardagsrummet. Här ryms en soffgrupp och annat möblemang. Köket är utformat för moderna behov med stilrena ytor och högkvalitativa apparater. Det är en perfekt kombination av funktion och estetik och blir en central punkt i bostaden. Från köket nås den mysiga balkongen som sommartid blir ett extra rum, lummigt läge mot föreningens fina innergård. Lägenheten har även två rymliga sovrum som erbjuder både komfort och avskildhet. Det ena sovrummet är perfekt som huvudsovrum medan det andra kan användas som barnrum, gästrum eller kanske arbetsrum. Bra förvaringsmöjligheter i tillhörande garderober. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, handfat, wc och hyllor.

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening med mycket bra ekonomi.

Läget är svårslaget med närhet till stadens puls och samtidigt tillräckligt avskilt för att erbjuda en lugn oas att komma hem till. Omgivningen är fylld av kaféer, restauranger, butiker, kollektivförbindelse och grönområden, vilket ger dig ett levande och bekvämt stadsliv.

Välkommen på visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
2 580 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-08-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2023-08-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fleminggatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.