Fredriksdalsgatan 16, pl 4

Fredriksdalsgatan 16, pl 4

Slutpris

3 665 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Fredriksdalsgatan 16, pl 4


Slutpris
3 665 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Högt belägen bostad med kanalutsikt & gott om sol!

ACCEPTERAT PRIS! Dröm dig bort till soliga stunder på balkongen och härlig kanalutsikt! Nu har du möjlighet att bo i fantastiska sjöstaden intill mysiga Fredriksdals kanal och ett stenkast från Södermalm. Här bor du i en ljus och väldisponerad lägenhet producerad 2017, perfekt för såväl singeln som paret. Sociala ytor ges i form av att det är öppet mellan kök och vardagsrum. Genom denna yta når du även lägenhetens hjärta - den härliga balkongen belägen med ett högt sydvästläge och trevlig kanalutsikt. Möjlighet till ytterligare förvaring med ytterligare garderob i hallen/sovrummet.

Till bostaden hör ett rymligt källarförråd. Föreningen äger marken!

Fastigheten har ett centralt och sjönära läge, vilket ger dig närhet till en mängd bekvämligheter och möjligheter till avkoppling. Med ett bageri, juicebarer och restauranger inom krypavstånd är det enkelt att hitta god mat och njuta av dina favoriträtter. På bara en kort promenad över bron når du Södermalms breda serviceutbud och tunnelbanestationen vid Skanstull, vilket gör din pendling och ditt stadsliv mycket smidigare. Med promenadavstånd från bostaden når ni även Gullmarsplan och Mårtensdal med större utbud av ICA, tvärbana m.m.


Boarea
43.5 kvm
Avgift
2 422 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-03-27

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Fredriksdalsgatan såldes av oss 2024-03-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fredriksdalsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.