Frejgatan 33, 3 tr

Frejgatan 33, 3 tr

Slutpris

6 300 000 kr


Vasastan - Sibirien— Stockholm

Frejgatan 33, 3 tr


Slutpris
6 300 000 kr

Vasastan - Sibirien— Stockholm

Genomgående tvåa med stor balkong mot innergård och burspråk mot Stefanskyrkan!

Varmt välkomna till denna genomgående tvåa med stor balkong mot innergård och burspråk mot Stefanskyrkan!

Här bor ni bekvämt i en snyggt renoverad lägenhet med allt ni kan behöva. Hallen har gott om förvaring via en platsbyggd garderobsvägg och har även yta för en arbetsplats eller annan trivselmöblemang. Vardagsrummet är rymligt och har ett vackert ljusflöde via stora fönsterpartier mot Vanadislunden och Stefanskyrkan. Utsikten ut över parken från vardagsrummet är härlig med skiftningar under året. I parken ligger Vanadisbadet som är öppet sommartid för den som gillar att simma och från vardagsrummet ser man om det är kö till ingången. Om ni tittar från burspråket ner mot Sveavägen så kan ni se Norra Tornen bortom trädkronorna. I vardagsrummet får ni plats med en större soffgrupp, mediamöbel, matplats och annan trivselinredning. Bostadens balkong är rymlig och har rikligt med sol under förmiddag och dag. Det är tillåtet att grilla med elgrill på balkongen. Köket är smakfullt renoverat och utrustat med vinkyl, tystgående diskmaskin (Siemens, 2019), kyl, frys, varmluftsugn med pyrolytisk rengöring, induktionshäll med kombi zoner (Bosch, 2018), kolfilterfläkt samt micro/ugn/grill. Sovrummet är rofyllt med fönster mot gården och har plats för en större säng, nattygsbord och andra trivselmöbler. Bra förvaring via en platsbyggd garderobsvägg. Från kök, sovrum och balkong har ni fin utsikt mot Johannes kyrka och föreningens trevliga, gröna innergård. Badrummet är ljust och har tvättmaskin (Electrolux, 2017). Till bostaden hör ett vindsförråd.

Brf Geten 30 är en äkta bostadsrättsförening och upplåter 49st bostäder varav 2st med hyresrätt (som anses vara en dold tillgång till föreningen och innebär en mycket stor framtida intäkt. Utöver detta finns även 3st hyresrättslokaler. Föreningen har mycket god ekonomi och senaste årsredovisningen från 2020 visade att belåningen var så låg som 1 189kr/kvm, en bra bit under snittet i området. Föreningen har ett varmgarage med 27 platser varav 2 i låsta burar och en MC-plats. Enligt säljaren så har föreningen för avsikt att installera laddstolpar för elbilar i garaget. Brf Geten 30 medlemmar har tillgång till härlig gemensam innergård med pergola, utemöbler och grillmöjligheter samt boulebana. För förvaring av cyklar finns både separat rum och cykelställ på gården. Förvaring finns även för barnvagnar. Gemensam tvättstuga finns.

Här bor ni i underbara Sibirien, läget är fantastiskt med närhet till det mesta. Det här är området för dig som önskar närhet till grönskande parker och som samtidigt vill bo i ett utav Stockholms mest attraktiva områden. Sibirien är den natursköna stadsdelen med det stora serviceutbudet. Runt hörnet finner ni bland annat ICA Baronen, flera gym och populära restauranger. Det är även nära till Hagaparken där det finns fina promenadstråk. Området har gott om förskolor, grundskolor och flera gymnasier. Ett perfekt område för dig som söker känsla av komfort och livskvalité med närhet till innerstans breda utbud i kombination av natursköna områden.

Välkommen på visning!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 425 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2021-06-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.