Furusundsgatan 9 Nb

Furusundsgatan 9 Nb

Slutpris

2 525 000 kr


Gärdet— Stockholm

Furusundsgatan 9 Nb


Slutpris
2 525 000 kr

Gärdet— Stockholm

Charmig och välplanerad etta i grönskande område!

Denna nyligen renoverade och otroligt charmiga etta på 24 kvadratmeter är belägen i en vacker, lugn och grönskande del av staden. Här välkomnas du av en lägenhet med stilrena materialval och stora fönsterpartier som ger ett härligt och fint ljusinsläpp. Lägenheten har verkligen fått ett lyft efter renoveringen och är nu både modern och samtidigt bevarar dess ursprungliga karaktär.

Köket är väl utrustat och bjuder på bra med arbetsytor vilket inbjuder till matlagning. Rummet är mycket funktionellt och inrymmer säng, soffa, matbord och förvaringsmöbler. Golvet pryds av en vacker stavparkett av ek som är genomgående för hela lägenheten och väggarna är målade i ljusa kulörer, vilket bidrar till en luftig och ljus känsla. Lägenheten är verkligen otroligt välplanerad och inrymmer allt som behövs för att skapa ett fulländat hem.

Läget på Furusundsgatan 9 är helt fantastiskt, med tunnelbanestationen Gärdet bara 300 meter bort och flera bussar i närheten av fastigheten. Det finns gott om mysiga caféer, restauranger och matbutiker i närheten, så du kommer alltid ha tillgång till allt du behöver. Dessutom ligger lägenheten på gångavstånd till flera populära platser i Stockholm, såsom det eleganta shoppingdistriktet Stureplan, den vackra Djurgården och den härliga Tessinparken med sina grönområden som är perfekta för en picknick eller en löptur under sommaren.

Föreningen är väl förvaltad och har en stabil ekonomi med låga avgifter, vilket gör att du kan känna dig trygg och säker i ditt nya hem. Vi hälsar dig varmt välkommen på visning av denna fantastiska etta - du kommer garanterat att trivas här!


Boarea
24 kvm
Avgift
1 234 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2023-07-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Furusundsgatan såldes av oss 2023-07-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Furusundsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Emelie Edqvist

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.