Gambrinusgatan 5, 2 tr

Gambrinusgatan 5, 2 tr

Slutpris

3 275 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Gambrinusgatan 5, 2 tr


Slutpris
3 275 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Perfekt tvåa med toppläge på Kungsholmen!

Välkommen till en välplanerad tvåa mitt på Kungsholmen! En genomgående ljus och väldisponerad lägenhet om 41 inbjudande kvm. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social känsla till hela rummet. Lägenheten präglas av ljusa ytskikt, mörka parkettgolv, generöst ljusinsläpp samt en rymlig klädkammare. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med anslutande klädkammare. Ett stilfullt kök och ett ljust vardagsrum med plats för soffa och matplats. Till sist ett badrum av hög standard, helkaklat i vitt med dusch.
Här bor du i en bra och stabil förening, ansökan om bygglov för balkonger har skickats in och man inväntar svar. Fastigheten är mycket centralt belägen med Rådhusets tunnelbana runt knuten och med kort promenadavstånd till både Fridhemsplan och city. Fridhemsplan erbjuder ett stort utbud av restauranger och caféer samt shopping i Västermalmsgallerian.

Välkommen på visning!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 613 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-01-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.