Gambrinusgatan 5

Gambrinusgatan 5

Slutpris

4 150 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Gambrinusgatan 5


Slutpris
4 150 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Balkong i västerläge - Separat sovrum - Garage

Underbart boende med ett högt och insynsskyddat läge där fönster och balkong ligger med utsikt mot föreningens trivsamma innergård. Här finns väldisponerade 41 kvadratmeter som bjuder på ljusa
ytor med härlig rymd och vacker fiskbensparkett. Vardagsrummet med stort fönsterparti har plats för såväl sällskapsdel som större middagsbord. Trevligt renoverat kök med mycket bra förvaring i över och underskåp. I det mysiga sovrummet/matrummet finns plats att möblera med dubbelsäng och härifrån når du även lägenhetens rymliga balkong som har ett fritt västerläge och bjuder på sol från cirka 13.00 till kväll. I den inre hallen finner du mycket bra förvaring i en inbyggd garderob samt plats för ett hemmakontor och ytterligare förvaring. Stambytt helkaklat badrum utrustat med dusch, handfat, kommod samt handukstork. Förberett för tvättmaskin.

Fastigheten är i mycket gott skick och föreningen har nyligen halverat sina lån genom försäljning av tre hyresrätter. Föreningen har kvar dolda tillgångar i form av ytterligare två hyresrätter samt en råvind på cirka 190 kvm. Det finns även garage i huset och för närvarande råder det ingen kö.

På Gambrinusgatan 5 bor man med ett toppläge intill Rådhuset och vackra Rådhusparken med tunnelbanans blå linje 1 minut bort samt Hantverkargatan där flertalet bussar passerar. Med en kort promenad nås
Kungsholmstorg åt ena hållet och Fridhemsplan åt andra. I närområdet finns flertalet restauranger, caféer och all tänkbar service. Några kvarter ner ligger Norr Mälarstrand med grönskande promenad- och
löparstråk, cirka 1 mil runt Kungsholmen.


Boarea
ca 41 kvm
Avgift
2 359 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-04-20

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Gambrinusgatan såldes av oss 2023-04-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Gambrinusgatan.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.