Gamla Brogatan 25, 2 tr

Gamla Brogatan 25, 2 tr

Slutpris

5 050 000 kr


Vasastan- City/ Norrmalm— Stockholm

Gamla Brogatan 25, 2 tr


Slutpris
5 050 000 kr

Vasastan- City/ Norrmalm— Stockholm

2:a i fastighet från 1745!

Två trappor upp i denna trevliga fastighet anno 1745 finner du denna tilltalande hörn-2:a om 71 inbjudande kvm! Lägenheten har tidstypiskt bevarade detaljer såsom stuckaturer i tak, vackra takrosetter, speglade pardörrar samt djupa fönsternicher. Detta boende karaktäriseras av ett ljust och härligt vardagsrum i hörnläge som erbjuder flexibel möblering, ett nyrenoverat och fullutrustat kök i vitt utförande, ett rofyllt sovrum samt ett stilfullt helkaklat duschrum. Här är det bara att flytta in! B Innergård med utemöbler för kräftfest och grillkvällar. Garage finns i fastigheten vilket underlättar stadslivet. Perfekt för dig som vill bo i ett av Stockholms mest charmiga kulturhistoriska kvarter på en lugn gata nära pulsen, med en estrad av butiker, bagerier, restauranger, och kommunikationer.

Välkommen på visning!


Boarea
71 kvm
Avgift
4 696 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-06-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.