Hagagatan 18 A, 2 tr ög / Vasastan / Odenplan / Stockholm

Sekelskiftesdröm med solig balkong och fungerande kakelugn på bästa adress över gård!

Slutpris
4 775 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
2 142 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hagagatan såldes av oss 2019-08-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hagagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan / Odenplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna sekelskiftesdröm med solig balkong och fungerande kakelugn på bästa adress över gård! Här har ni ett stenkast från Odenplan en mycket charmig bostad med ljusinsläpp från två väderstreck samt en generös takhöjd om hela 3 m. Lägenheten erbjuder flertalet charmiga originaldetaljer såsom speglade dörrar, vackra trägolv och stuckaturer från fastighetens byggår anno 1906.

Området erbjuder shopping, restauranger, caféer m.m inom bekvämt promenadavstånd. Här finns även goda kommunikationer i form utav innerstadsbussar samt tunnelbanans gröna linje och pendeltåg från Odenplan.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vasastan

Vasastan har kommit att bli ett av Stockholms populäraste områden att bo i, här finns breda och pampiga paradgator blandat med små mysiga kvarter, mängder av vackra sekelskifteshus och trevliga restauranger. Många barnfamiljer väljer att bo här och Vasastan har kommit att bli den barnrikaste stadsdelen i Stockholm. Det är helt enkelt en underbar oas mitt i Stockholms innerstad att bo i.

Nöje

Listan på restauranger, caféer och pubar kan göras lång – här finns något för precis alla!

Rekreation

Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! I kvarteret finns också goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Är du sugen på en längre promenad kan du ta en runda i fantastiskt vackra Hagaparken - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Svårslagna kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje, pendeltåg med flera nergångar samt innerstadsbussar.

Familjeliv

I Vasastan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.