Hammarby Allé 13

Hammarby Allé 13

Slutpris

7 250 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Hammarby Allé 13


Slutpris
7 250 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Välplanerad familjefyra med stor terrass (33 kvm) och balkong!

NYTT PRIS! Precis intill gränslandet Södermalm/Hammarby sjöstad finner ni denna rymliga 4:a (nyttjas som 3:a idag, säljarna kan efter dialog återställa bostaden till en 4:a vid önskemål) med privat terrass om 33 (!) kvm samt balkong. Genomgående med fönster i två väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp genom hela lägenheten. Bostaden har genomgått en upprustning i allt ifrån detaljer på knoppar till skjutdörrsförvaringar, köksö och luckor som blivit omlackade. All renovering/upprustning har skett med omsorg och tanke, här har inget lämnats åt slumpen! Här finns även fina sociala ytor, två toaletter, balkong med sol under dagen. Centralt och sjönära läge med bageri och restaurang i porten bredvid. På kort promenad över bron når ni Södermalms breda serviceutbud och t-banan vid Skanstull .

Särskilt framträdande intill det vackra Skansbron fäste är denna enastående 4 (3)-rumslägenhet som erbjuder en överflöd av utrymme och komfort. Med en privat terrass som sträcker sig över hela 33 kvadratmeter samt en balkong, är detta en plats där du kan njuta av utomhuslivets fördelar med stora bjudningar. Lägenheten är genomgående, vilket innebär att den har fönster i två olika väderstreck och har därmed bra ljusflöde. Intill terrassen finns idag en rymlig matplats som annars kan placeras intill köket.

Grundplanlösningen erbjuder tre generösa sovrum som ger möjlighet till flexibel användning och skapar en oas för vila och återhämtning. Master bedroom är sobert inrett med en hel förvaringsvägg (platsbyggt) och en snygg skjutbar glasdörr. De sociala utrymmena är idag elegant utformade med en genomgående röd tråd och ger möjlighet till bekväm umgängesplats för familj och vänner. Med två separata toaletter finns det också bekvämlighet och komfort för hela familjen.

Balkongen, som är inglasad, är perfekt för att njuta av solen under dagen med ett söderläge!

Till bostaden hör ett rymligt källarförråd. Bostadens förening äger marken!
Föreningens innergård är trivsam och barnvänlig med grill, utemöbler och lekplats. Grönska och lummighet genomsyrar innergården som är en i sitt slag!

Bostaden har ett centralt och sjönära läge, vilket ger dig närhet till en mängd bekvämligheter och möjligheter till avkoppling. Med ett bageri och restauranger inom krypavstånd är det enkelt att hitta god mat och njuta av dina favoriträtter. På bara en kort promenad över bron når du Södermalms breda serviceutbud och tunnelbanestationen vid Skanstull, vilket gör din pendling och ditt stadsliv mycket smidigare.


Boarea
103 kvm
Avgift
5 958 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
4 av 9 (Hiss finns)
Såld
2024-01-23

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Hammarby Allé såldes av oss 2024-01-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.