Hammarby Kaj 48, 1 tr / Hammarby Sjöstad / Stockholm

Välplanerad med frontläge mot Hammarby Kanal. Magisk sjöutsikt!

Slutpris
4 875 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 131 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hammarby Kaj såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby Kaj

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarby Sjöstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad trea med frontläge mot Hammarby Kanals båtliv och Södermalm med Sofia Kyrka. Hörnläge och insynsfritt med magisk sjöutsikt i två väderstreck. Lugnt belägen på gågata. Kök i öppen, social planlösning mot vardagsrum. Ljust, praktiskt kök med fullstor kyl/frys och diskmaskin. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng och övrig önskad möblering. Ypperlig förvaring i flera garderober + externt förråd. Fräscht badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar.

Äkta förening med god och stabil ekonomi som äger marken. Garage i huset med kort kö samt möjlighet till laddplats! Extra intäkter på över 2 milj/år från 5 uthyrda lokaler + garage bidrar till de låga avgifterna. Låga räntor med en snittränta på 0,9% vid slutet av 2018. Resultat på 2,9 milj exkl. avskrivningar förra räkenskapsåret.

Hammarby Sjöstad är känt för sina lummiga grönområden och sjönära läge. Några meter till Hammarby Kajs härliga promenadstråk och bryggor. Skidorna förvarar du i källaren, ett stenkast till omtyckta Hammarbybacken är oslagbart. Gott om butiker, matbutiker och restauranger i närområdet samt direkt närhet till Sickla Köpkvarters omfattande utbud & biograf. Ypperliga kommunikationer med Tvärbana precis intill, buss och båt från Lumabryggan. Möjlighet finns till båtplats nära lägenheten, dock kötid. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hammarby Sjöstad

Hammarby sjöstad är en av Stockholm nyaste stadsdelar och har snabbt blivit ett populärt bostadsområde med marin miljö. Vattnet ger stadsdelen sin alldeles egna karaktär av lika mycket skärgård som stad. Här bor du endast ett stenkast från hjärtat av Södermalm.

Nöje

I Hammarby Sjöstad finns allt du kan behöva i din vardag. Här finns flera olika lekplatser, massor av mysiga kvarterskrogar, restauranger, caféer, matbutiker och gym. Sjöstan ligger även nära Sickla köpkvarter, som har en uppsjö av butiker inom elektronik, mode, inredning och hemdekoration. Förutom shopping erbjuds caféer och restauranger i mängder.

Rekreation

På våren blommar körsbärsträden i Luma och här åker barnen pulka på vintern. Vill man ha en större utmaning har du Hammarbybacken precis intill, öppet för skidåkning på vintern och med flera motionsspår i det närliggande naturreservatet. Det är alltid människor i rörelse längs med bryggorna utmed vattnet och under de soliga dagarna samlas folk vid den stora bryggan vid Sickla uddes glasskiosk.

Kommunikation

Smidiga kommunikationer åt alla håll gör Hammarby sjöstad till ett populärt område. Genom hela Hammarby sjöstad går Tvärbana mellan Alvik och Sickla köpkvarter. Här går också buss till Slussen och Mariatorget. Härifrån går även den avgiftsfria båten över till Lumabryggan i Hammarby sjöstad. För en liten summa kan du även ta båten m/s Emelie som via Danvikstull tar dig in till Nybrokajen, perfekt för helgutflykten med familjen!

Familjeliv

I området kring Hammarby Sjöstad finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.