Hammarby kaj 48

Hammarby kaj 48

Slutpris

4 400 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Hammarby kaj 48


Slutpris
4 400 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Högst upp i huset med sol hela dagen till sen kväll!

Unik lägenhet med hisnande kanalutsikt och sol från tidig morgon till sen kväll! Denna optimalt planerade pärla högst upp i huset erbjuder det bästa av två världar - en fridfull oas med himlen som närmsta granne, samtidigt som den ligger centralt i sjöstaden, med bekvämt avstånd till allt du behöver.

Med sina generösa 58 kvadratmeter har denna 2-rums och kök-lägenhet allt du behöver och lite till. Fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär.
Planlösningen är optimerad för att maximera utrymmet och erbjuda bästa möjliga boendekomfort.

Föreningen är välskött och ekonomiskt stabil, vilket ger dig trygghet och förtroende för ditt nya hem. En extra bonus är att föreningen äger marken, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för framtida hyreshöjningar eller osäkerhet kring ägandet.

Det centrala läget i sjöstaden ger dig närhet till allt som behövs för en bekväm och aktiv livsstil. Här finns ett brett utbud av restauranger, kaféer och shoppingmöjligheter inom bekvämt gångavstånd. Dessutom har du goda kommunikationer som tar dig snabbt och smidigt till stadens puls när du önskar det.

Missa inte chansen att äga denna fantastiska bostad med kanalutsikt, soliga dagar och optimal planlösning. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck möjligheterna att skapa ditt drömhem i hjärtat av sjöstaden!


Boarea
58 kvm
Avgift
2 884 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-06-03

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Hammarby kaj såldes av oss 2023-06-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby kaj.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.