Hammarby Kaj 48

Hammarby Kaj 48

Slutpris

8 100 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Hammarby Kaj 48


Slutpris
8 100 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Perfekt våningsplan, magisk kanalutsikt & västläge!

Sällan till salu!

Magiskt belägen bostad på perfekt våningsplan i fastigheten som erbjuder en spektakulär utsikt över Hammarby kanal och Södermalm. Redan när du kliver in i vardagsrummet välkomnas du av kanalkänslan som suddar ut gränserna av exteriört och interiört.

Lägenheten är i genomgående gott skick vilket garanterar fräscha ytskikt.

Bostaden erbjuder generösa utrymmen och en modern interiör. I köket finner du en hel kyl och hel frys, vilket ger gott om förvaringsutrymme för matvaror. Stilrena vita luckor och massiv träbänkskiva som ger karaktär, här finns gott om förvaring i skåp och lådor.

Den öppna planlösningen skapar en ljus och rymlig atmosfär. Från vardagsrummet och matplatsen kan du njuta av den vackra kanalutsikten genom stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Balkongen erbjuder sol från lunchtid till tidig eftermiddag för att sedan dyka fram igen och dränka bostaden med kvällssol i mängder!

Bostaden på Hammarby kaj 48 är en sällsynt pärla mitt i fastigheten. Med sina fräscha ytskikt, fullskaliga köksutrustning och magiska kanalutsikt erbjuder den en härlig boendemiljö där du kan njuta av solen och den vackra omgivningen varje dag. Till bostaden hör även ett källarförråd till. Se därtill att föreningen endast har en belåningsgrad på 8749 kr/kvm enligt 2022 års årsredovisning, samtidigt som marken ägs av föreningen. Närområdet kring Lumagatan bjuder på restaurangupplevelser, promenadstråk och parkupplevelser med en en touch av stadspuls i dem centralaste delarna av Sjöstaden!


Boarea
79 kvm
Avgift
3 928 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-08-30

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Hammarby Kaj såldes av oss 2023-08-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby Kaj.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.