Hantverkargatan 87, 1 tr / Kungsholmen / Stockholm

Modern 3:a med genomgående smakfulla materialval & ett centralt läge på Kungsholmen!

Slutpris
5 800 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
3 826 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2018-09-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hantverkargatan såldes av oss 2018-09-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hantverkargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner ni en modern och stilren trea med fönster i två väderstreck och ett centralt läge på Kungsholmen! Lägenheten präglas av genomgående smakfulla materialval och ljusa fina ytskick samt ett vackert trägolv som löper längs med alla rum. Trevlig hall med gott om förvaring. Stort vardagsrum med fina fönsterpartier, modernt kök med kvalitativa, integrerade vitvaror. Två bra sovrum med plats för säng och förvaring. Badrummet har en lyxig känsla med väggar och bänkskiva i carraramarmor samt ett fönster med frostat glas.

Här bor ni med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Inom ett par minuters promenad når ni Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker samt kommunikationer.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration