Harry Martinsons Gata 3, 3tr / Kungsholmen / Hornsberg / Stockholm

Härlig trea med balkong och fönster i tre väderstreck - möjlig fyra!

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea
71,5 kvm
Avgift
2 746 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-10-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Harry Martinsons Gata såldes av oss 2017-10-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Harry Martinsons Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Hornsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Accepterat pris 5.400.000kr! Välkommen till en fin trea med balkong, ett fantastiskt ljusinsläpp genom lägenhetens många stora fönster som är belägna i tre väderstreck. Charmig planlösning som bjuder in till socialt umgänge genom den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Stilrent och snyggt kök i vinkel med vita skåp. Lägenheten rymmer två sovrum varav det större av dem kan delas av och därmed få ytterligare ett rum. Huset stod färdigt 2011, vilket innebär modern och hög standard. Alla rum har nätverks- och TV-uttag. Den gemensamma tvättstugan i samma trapphus har moderna och väl tilltagna maskiner. Möjlighet till garageplats i fastigheten (separat garageplatskö).

Huset ligger ett kvarter från ljuvliga Hornsbergs Strands strandpromenad med sitt stora utbud av restauranger och med ett härligt bad med kvällssol över Ulvsundasjöns stora vattenspegel. Eller så tar du kanske på dig morgonrocken och går ner och tar ett morgondopp. Många kallar Hornsbergs strand för Stockholms Riviera. Tittar du på kartan ser du fler väldigt vackra promenadstråk utmed vattnet, till exempel förbi Huvudstabadet, Karlbergs Slott med dess storslagna park med de stora ekarna samt stråket utmed klipporna i Fredhäll.

Närhet till tunnelbanans blåa linje (Stadshagen) eller gröna linjen (Kristineberg). Bussarna 59, 61 och 50 har hållplatser ett respektive två kvarter bort. Gångavstånd till Fridhemsplan. Tillgång till en öppen och trevlig lekplats direkt utanför grinden i öppningen i kvarteret från innergården. Affärscentret Lindhagen med Ica Maxi, Systembolag, restauranger med mera ligger på nära gångavstånd.

Kontakta mäklaren för privat visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration