Helgagatan 36 I, 1 tr

Helgagatan 36 I, 1 tr

Slutpris

3 560 000 kr


Södermalm / Helgalunden— Stockholm

Helgagatan 36 I, 1 tr


Slutpris
3 560 000 kr

Södermalm / Helgalunden— Stockholm

20-tals charm - Stabil förening - Intill Helgalunden

Här välkomnas du av den tidstypiska atmosfären när du kliver in i denna pärla. Bostaden präglas av vackra detaljer som högt i tak, generösa fönster och vackra originalgolv, vilket skapar en unik och hemtrevlig atmosfär. Varje hörn av denna etta är omsorgsfullt utformad för att maximera utrymmet och bevara den autentiska känslan av en svunnen tid. Här finner du ett luftigt kök med gott om förvaringsutrymme och plats för en matgrupp, perfekt för den som älskar att laga mat. Den luftiga och ljusa vardagsrumsmiljön blir snabbt ditt favoritställe att koppla av och umgås.

Här bor du i en stabil förening som äger marken och har låg belåning. Många gemensamma utrymmen såsom: bastu, festlokal och hobbyrum. Låt oss inte glömma den helt fantastiska innergården som omger denna fastighet. Ett grönskande paradis mitt i stadens pulserande hjärta, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Innergården är en oas av lugn och har blivit ett älskat samlingsställe för boende, där grannskapet blomstrar och gemenskapen trivs. Dessutom finns det en grillplats, många bord och sittplatser. Här är den perfekta platsen för den som under sommarhalvåret vill kunna vara utomhus och exempelvis köra hemmakontor, studera, odla, utföra trädgårdsarbete eller bara koppla av.

Helgagatan 36 är centralt belägen på Södermalm, här bor du bara några minuter bort från populära Swedenborgsgatan och Mariatorget, vilket ger dig närhet till stadens bästa restauranger, kaféer och shopping. Här kombineras det pulserande stadslivet med lugnet från den charmiga omgivningen. Utöver det är kommunikationerna utmärkta, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och dess omgivningar.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
37 kvm
Avgift
2 335 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-05

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Helgagatan såldes av oss 2024-03-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Helgagatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.