Heliosgatan 18 A

Heliosgatan 18 A

Slutpris

7 320 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Heliosgatan 18 A


Slutpris
7 320 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Välkommen till denna rymliga och eleganta trea, med möjlighet till fyra rum, belägen i ett gavelläge med en förtrollande utsikt över innerstaden och dess skyline, inklusive Södermalm och Sofia. Här kan du njuta av spektakulära solnedgångar över staden från högsta våningen i huset, med två generösa balkonger som bjuder in solen från tidig förmiddag till sista solstrålen på kvällen.

Den sociala ytan på cirka 30 kvadratmeter erbjuder en harmonisk planlösning där vardagsrummet smidigt ansluter till matdelen och det välutrustade köket i gaveln. Köket, från Vedum, är utrustat med en hel serie av Siemens vitvaror, vilket ger en stilren och funktionell matlagningsmiljö.

Efter den sociala ytan finner du två sovrum placerade i fil. Denna smarta planlösning skapar närhet mellan rummen utan att de känns för tätt intill varandra. En välplanerad entré separerar sovrummen och skapar en privat känsla i varje rum.

Badrummet är stort och fullt kaklat, utrustat med eleganta svarta badrumsmöbler. Här finns gott om förvaring och en praktisk arbetsbänk ovanför tvättmaskinen och torktumlaren. Du har valet mellan en avkopplande stund i badkaret eller en uppfriskande dusch för att börja eller avsluta din dag på bästa sätt.

Föreningen erbjuder också tillgång till rymliga terrasser där du kan njuta av utomhuslivet och umgås med grannar och vänner.

Området omges av ett rikt utbud av restauranger från olika delar av världen, och kommunikationer finns bara några minuter bort, belägna vid den vackra Lumaparken. För familjer finns även dagis och förskolor inom bekvämt avstånd.

Detta är en unik möjlighet att bo bekvämt och elegant med fantastisk utsikt och närhet till allt vad staden har att erbjuda. Välkommen hem!


Boarea
86 kvm
Avgift
5 284 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
8 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-03-20

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Heliosgatan såldes av oss 2024-03-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Heliosgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.