Hildebergsvägen 26 / Liljeholmskajen - Årstaberg / Stockholm

Slutpris
2 640 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 970 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-08-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hildebergsvägen såldes av oss 2017-08-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hildebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen - Årstaberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med Liljeholmskajen och Mälaren på kort promenadavstånd bor du här i en stilren och modern 1,5:a på första våningen i fastighet byggd 2005. Lägenheten är perfekt planerad och rymlig för sin storlek och har all bekvämlighet som kan önskas. Fint ljusinsläpp från stort fönster och fransk balkong som är beläget mot den gröna innergården. Här finns hall med entrédel med mörkt ekgolv, en stor skjutdörrsgarderob i sovrummet och ett lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Köket är i vitt med separat köksö/avställningsyta. Stort, helkaklat badrum med wc, dusch, handdukstork, spegelskåp, golvvärme och tvättpelare för tvätt- och tork. Kommunikationerna är goda med alla slags färdmedel och du tar dig in till innerstan på under 15 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration