Sök Meny
Såld

Stockholm - Liljeholmskajen - Årstaberg / Hildebergsvägen 26

Med Liljeholmskajen och Mälaren på kort promenadavstånd bor du här i en stilren och modern 1,5:a på första våningen i fastighet byggd 2005. Lägenheten är perfekt planerad och rymlig för sin storlek och har all bekvämlighet som kan önskas. Fint ljusinsläpp från stort fönster och fransk balkong som är beläget mot den gröna innergården. Här finns hall med entrédel med mörkt ekgolv, en stor skjutdörrsgarderob i sovrummet och ett lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Köket är i vitt med separat köksö/avställningsyta. Stort, helkaklat badrum med wc, dusch, handdukstork, spegelskåp, golvvärme och tvättpelare för tvätt- och tork. Kommunikationerna är goda med alla slags färdmedel och du tar dig in till innerstan på under 15 minuter.

Sponsrade länkar
Stockholm / Liljeholmskajen - Årstaberg
Hildebergsvägen 26
Slutpris: 2 640 000 kr
Boarea: 38 kvm
Avgift: 2 970 kr/mån
Driftkostnad: 491 kr/mån
Rum: 1,5 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Hildebergsvägen