Hornsbergs Strand 15 F, 4 tr

Hornsbergs Strand 15 F, 4 tr

Slutpris

6 915 000 kr


Stockholm

Hornsbergs Strand 15 F, 4 tr


Slutpris
6 915 000 kr

Stockholm

Högt upp i huset med utsikt - Genomgående läge och dubbla balkonger - Öppen planlösning - 2 sovrum

På Hornsbergs Strands mysigaste del med utsikt mot vattnet och Karlbergs slott finns denna drömlägenhet. Här bor du med närhet till bad, restauranger och promenadstråk. Lägenheten är ljus, luftig och med stora fönsterpartier, stilrena materialval och genomgående läge med fönster i tre väderstreck i fastigheten. Öppen social planlösning och från vardagsrummet nås ena balkongen som vetter mot Karlbergskanalen och kolonistugeområdet med fantastisk utsikt och underbar kvällssol. Hela lägenheten är i absolut toppskick med stilrent kök som är fullt maskinellt utrustat. Matplatsen intill rymmer stort matbord. Badrummet är rymligt med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Sovrummen är fördelade med ett stort Master-Bedroom där dubbelsäng ryms och garderobsvägg som erbjuder fina förvaringsmöjligheter. Det andra sovrummet har utgång till balkongen mot innergården.

Förening med god ekonomi och för medlemmarna finns en fin gästlägenhet och stor festlokal för 30 personer att nyttja. Till lägenheten hör ett rymligt förråd i entréplan.

Husets lugna och skyddade läge är optimalt med både utmärkta kommunikationer och service i närkvarteret. Hornsbergs Strand är området som blommat upp och blivit ett av Stockholms populäraste bostadsområde. Här kan du njuta av kvällssolen och pirena erbjuder badmöjligheter, restuaranger, cafeér och stadspuls. Intill fastigheten finns mysigt koloniområde och uthyrning av SUP-brädor och kajaker för en paddeltur. 5 minuters promenad till tunnelbanan som på några minuter tar dig till centralen.
Flera populära förskolor i området och i grannhuset som byggs just nu ska det bli både livsmedelsbutik och förskola.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
77 kvm
Avgift
3 850 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-04-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Hornsbergs Strand såldes av oss 2023-04-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hornsbergs Strand.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Renzo Cardona Bedoya

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.