Hornsgatan 94, 2 tr / Södermalm / Zinkensdamm / Stockholm

Välplanerad 2:a på charmiga Södermalm!

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
2 938 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-11-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hornsgatan såldes av oss 2019-11-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hornsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm / Zinkensdamm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade 2:a om 53 kvm på Hornsgatan. Bostaden är optimalt disponerad med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönsterpartier i vardera rum med generöst ljusinsläpp samt en väl tilltagen takhöjd om 2,65 cm. En känsla av ombonad uppstår när man går genom lägenhetens rymliga hall som erbjuder bra möjligheter till förvaring. Från hallen når man det helkaklade badrummet med mycket god förvaring genom väggfasta hyllor, kommod och spegelskåp. Vidare har bostaden har genomgående vitmålade väggar, parkettgolv samt mörkt trä som klär lägenhetens valv och skiljer vardagsrum från kök. Det stilrena köket har gott om förvaring och stora arbetsytor och all maskinell utrustning man kan tänka sig behöva. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar och avskild del för kontor och via vardagsrummet når man det rofyllda sovrummet. Här bor du i ett utmärkt läge på Hornsgatan!

Brf Uven Större 25 är en mycket populär och stabil förening med alla stora renoveringar utförda.

Bättre läge på Södermalm med ett stenkast från Mariatorget är svårt att hitta.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.