Idungatan / Vasastan / Stockholm

Ljus tvåa med nytt badrum från 2019, högt upp i huset i en solid förening med garage!

Referensnummer
453 176
Boarea
46 kvm
Rum
2 rum
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Varmt välkomna till en ljus tvåa med öppen planlösning, nytt badrum 2019 och utsikt över takåsarna i Vasastan.

Här bor ni med närhet till allt i en solid förening och högt upp i huset och med över 30 garageplatser!

Här välkomnas ni av ett fint helhetsintryck med ljusa vitmålade väggar och robust trägolv i hela lägenheten.
Välutnyttjade 46 kvadratmeter och med gott om förvaring i platsbyggd garderob. Fastigheten är nyligen stambytt 2019, därav helt nytt badrum med bland annat golvvärme och tvättmaskin.

Här finns alla tänkbara bekvämligheter ni kan önska er. Tvätt/torkmaskin, diskmaskin, bra förvaring och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet ryms både soffa, tv-möbel och matbord som välkomnar för ett större sällskap. Praktiskt placerat och välutrustat kök med köksö och goda arbetsytor. Smart belysning med spotlights i taket i båda kök, hall och badrum för optimal känsla. Rofyllt sovrum med vacker träpanel i vitt på väggar och med platsbyggd förvaring över säng. Här finns plats för dubbelsäng och med fint fönsterparti med trevlig utsikt strax ovanför takåsarna.

Garage och tvättstuga nås enkelt hela vägen via stor hiss. Stabil och välskött förening med dolt kapital i hyresrätter och vindar.

Välkomna med ert intresse.

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 16 bilder
Planritning
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn