Igeldammsgatan 24, 6 tr / Kungsholmen / Stockholm

Ypperligt välplanerad 5:a med inglasad balkong, värmegarage ingår i månadsavgiften!

Slutpris
10 000 000 kr
Boarea
120 kvm
Avgift
3 507 kr/mån
Rum
5 rum
Våning
6 av 8
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Igeldammsgatan såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Igeldammsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna in till en rymlig 5:a med visst renoveringsbehov! I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten, internet, kabel-TV och parkeringsplats i värmegarage. Här finns möjlighet att skapa ditt drömboende efter dina önskemål! Lägenheten är i renoveringsbehov, planlösningen är välplanerad och möjligheterna många. Gott om förvaring i inbyggda garderober samt i klädkammare. Stora sällskapsrum med öppna sociala ytor och en fin inglasad balkong med sjöglimt. Köket är praktiskt planerat och ligger intill sällskapsrummet. Lägenhetens tre bra sovrum erbjuder flera möbleringsalternativ med plats för både säng och förvaring. Renoverat badrum med dusch, samt en gäst-wc i anslutning till hallen.

Igeldammsgatan är en lugn gata med citypuls alldeles runt hörnet. Området är optimalt med både Kungsholms Strands promenadstråk och Fridhemsplan med all tänkbar service i direkt närhet.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.