Igeldammsgatan 16, 4 tr / Kungsholmen / Stockholm

Perfekt 2:a med ett högt läge i huset & balkong!

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
1 921 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Igeldammsgatan såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Igeldammsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och ljus 2:a med balkong och bevarade tidstypiska detaljer! Social och delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ett luftigt intryck av bostaden. Bra och rymlig hall med inbyggd garderob samt ingång till badrummet. Härligt vardagsrum med stort fönsterparti med spröjs, möblerbart med soffgrupp och matbord. Köket är stilrent inrett och erbjuder generös förvaring. Mysigt sovrum med utgång till balkong som har fri utsikt och ett högt läge.

Igeldammsgatan är en lugn gata med citypuls alldeles runt hörnet. Området är optimalt med både Kungsholms Strands promenadstråk och Fridhemsplan med all tänkbar service i direkt närhet.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.