Ingemarsgatan 2, vån 6

Ingemarsgatan 2, vån 6

Slutpris

3 950 000 kr


Vasastan— Stockholm

Ingemarsgatan 2, vån 6


Slutpris
3 950 000 kr

Vasastan— Stockholm

Högt upp i huset - fri utsikt - öppen planlösning och funktion av en mini-trea

Två möjliga sovrum och öppen planlösning i välskött förening med mycket låg belåning!

På 6:e våningen finns denna luftiga och fint renoverade lägenhet. Högt läge i fastigheten och från fönsterpartierna är det öppen fri utsikt utan insyn. Den öppna planlösningen skapar en social lägenhet med plats för stora middagar och sällskapsmöbler. De klassiska materialvalen skapar en fräsch känsla med nylagt parkettgolv i vardagsrum och nymålade väggar. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter och det ena sovrummet har plats för dubbelsäng medan det andra passar bra som arbetsrum eller barnrum. Det helkaklade badrummet har duschhörna och tvättmaskin bakom glasvägg.

Området erbjuder både citypuls och närhet till grönområden. Hagaparken intill erbjuder motionsslingor och naturupplevelser. Östra station en kort promenad bort erbjuder utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar, tunnelbana och Roslagsbanan.

I föreningen finns gemensam innergård med utemöbler ocj grill, tvättstuga och bastu för medlemmarna att nyttja. I avgiften är även bredband inkluderat.


Boarea
54 kvm
Avgift
2 387 kr/mån
Rum
1 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-12-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ingemarsgatan såldes av oss 2022-12-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ingemarsgatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.