John Bergs Plan 7, 4 tr

John Bergs Plan 7, 4 tr

Slutpris

3 260 000 kr


Kungsholmen/Stadshagen— Stockholm

John Bergs Plan 7, 4 tr


Slutpris
3 260 000 kr

Kungsholmen/Stadshagen— Stockholm

Upplevs större än 31 kvm - Sovrum för 160cm säng - Högt läge & solig balkong i väst

Underbart boende som absolut måste upplevas på plats och som känns större än sina 31 ytterst väldisponerade kvadratmeter. Här bor du med ett högt och insynsskyddat läge med stor balkong i väst som bjuder på eftermiddag- och kvällssol med en enastående utsikt över grönska och vackra Karlbergs Slott. Lägenheten presenterar en öppen och social planlösning med ett fantastiskt ljusinsläpp och generösa sällkapsytor med gott om utrymme för sällskapsdel och större middagsbord. Den öppna planlösningen mot det stilrent renoverade köket gör det möjligt att umgås när middagen förbereds. I det mysiga sovrummet möblerar du med 140-160 cm säng och finner även en dubbelgarderob för förvaring. Även i hallen finns två inbyggda garderober som når full takhöjd och i badrummet finner du lyxen av en egen tvättmaskin. Genomgående är lägenheten är målad i sobra nyanser och i vardagsrummet finner du en vacker fiskbensparkett i original.

John bergs plan är en charmigt lugn gata nära Stockholms puls och är angiven som Kungsholmens högsta punkt och bjuder på en enastående utsikt. Utanför på gatan finns det gott om parkeringsplatser vilket hör till ovanligheterna i innerstan och uppskattas av boende i området. Med en kort promenad på cirka 3 minuter finner du Fridhemsplans närmaste tunnelbanenedgång och promenerar du vidare ett par minuter når du Fridhemsplan med all service och butiker som tex Västermalmsgallerian, Åhléns, flertalet caféer, restauranger, gym och mycket mer. Där finns också oslagbara kommunikationer med tunnelbanans blå- och gröna linje. Det är en en kort promenad ner till Kungsholms Strand och Norr Mälarstrand med vackra promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt hela Kungsholmen.


Boarea
31 kvm
Avgift
2 808 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-31

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på John Bergs Plan såldes av oss 2024-05-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på John Bergs Plan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.