Sök Meny
Såld

Stockholm - Vasastan - Röda Bergen / Kadettgatan 5, 4 tr

Mysig mini-tvåa med balkong och högt läge!

Varmt välkomna till en mini-tvåa med högt läge och solig balkong i lummiga Röda Bergen, skuldfri förening! Fastigheten uppfördes 1930 och bostaden har ett antal originaldetaljer bevarade så som furugolv, fiskbensparkett och takrosetter. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med kapprum och originalhatthylla från byggåret. Köket håller hög standard med moderna materialval som passar väl ihop med det bevarade serveringsskåpet och skafferierna. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen med högt och fritt läge och med utsikt mot gården. Här bor ni en lugn och mysig del av Vasastan, med flertalet restauranger, caféer och pubar på behagligt gångavstånd. Kommunikationerna är goda med buss, tunnelbana, flygbuss mot Arlanda och nära till pendeltågets nya station vid Dalagatan/ Vanadisplan.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Vasastan - Röda Bergen
Kadettgatan 5, 4 tr
Slutpris: 4 140 000 kr
Boarea: 36 kvm
Avgift: 1 400 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Våning: 4 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Kadettgatan