Kadettgatan 5, 4 tr / Vasastan - Röda Bergen / Stockholm

Mysig mini-tvåa med balkong och högt läge!

Slutpris
4 140 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
1 400 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2017-08-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kadettgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan - Röda Bergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en mini-tvåa med högt läge och solig balkong i lummiga Röda Bergen, skuldfri förening! Fastigheten uppfördes 1930 och bostaden har ett antal originaldetaljer bevarade så som furugolv, fiskbensparkett och takrosetter. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med kapprum och originalhatthylla från byggåret. Köket håller hög standard med moderna materialval som passar väl ihop med det bevarade serveringsskåpet och skafferierna. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen med högt och fritt läge och med utsikt mot gården. Här bor ni en lugn och mysig del av Vasastan, med flertalet restauranger, caféer och pubar på behagligt gångavstånd. Kommunikationerna är goda med buss, tunnelbana, flygbuss mot Arlanda och nära till pendeltågets nya station vid Dalagatan/ Vanadisplan.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration