Konvojgatan 3

Konvojgatan 3


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Konvojgatan 3Hammarby Sjöstad— Stockholm

Välplanerad 3:a med västvänd balkong!

Välbelägen 3:a med en stor, solig västvänd balkong och trevlig utsikt över föreningens fina innergård! Med två ingångar och totalt cirka 9 kvm i privat läge finns gott om utrymme för utemöbler och plats för större sällskap. Suverän förvaring i båda hallarna. Genomgående ljus lägenhet med fönster i öst-väst läge. Det perfekt placerad och väldisponerade köket har bra arbetsytor. Såväl kök som badrum är välbevarade med fina ytskikt. Stort och väldigt lättmöblerat vardagsrum (totalt cirka 21,8 kvm) med fint gavelfönster ger extra ljus i bostaden. Båda sovrummen är jämnstora och rymmer dubbelsäng (11.1 & 12.5 kvm). Sjöstadens trevligaste delar bara ett stenkast från hamnbassängen. Centralt belägen fastighet med promenadavstånd till Södermalm, närhet till restauranger, ICA och andra butiker. Marken ägs av föreningen och ett källarförråd på cirka 4 kvm tillhör bostaden!


Boarea
78 kvm
Avgift
5 173 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 5
Såld
2024-02-19

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Konvojgatan såldes av oss 2024-02-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Konvojgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad